iPhone X Teardown door iFixit Details Alles aan de Binnenkant van Apple ‘ s Nieuwste

0
70

Uren na de release van een vroege teardown video, DIY reparatie autoriteit iFixit heeft haar geverifieerde dekking kunt u zien wat daadwerkelijk beschikbaar is op de iPhone X. De laatste teardown onthult een aantal van de belangrijkste onderdelen van de nieuwe iPhone een aparte optie in het gezin. Het bevestigt ook de aanwezigheid van een twee-cel, L-vormige batterij en heeft een kleine logic board dat is maar liefst 70 procent kleiner dan de raad van bestuur beschikbaar op de iPhone 8 Plus.

Net als de iPhone 7 Plus die vorig jaar werd gelanceerd, de iPhone X heeft een zijweg-opent structuur. Er is een enkele beugel die betrekking heeft op elke logica connector van het moederbord. Dit helpt bij het handhaven van een compact uiterlijk van het apparaat.

iphone x 2 cell battery ifixit iphone

Photo Credit: iFixit

 

Als de zijweg-het openen van de bouw is niet iets om te geven voldoende ruimte voor de geavanceerde componenten, de iPhone X heeft een kleine logic board (hieronder te zien) die het mogelijk maakt ruimte voor de L-vormige batterij (hierboven te zien) dat twee cellen, die gecombineerd worden begroot op 2716mAh.

De iFixit team meldde dat Apple de gevouwen bord in tweeën te maken aanzienlijk kleiner dan wat beschikbaar was op de iPhone 8 Plus. Het scheiden van de stukken blijkt dat het volledige materiaal van de raad van bestuur neemt 135 procent van het gebied die door de raad van de logica van de iPhone 8 Plus. Bovendien, de iPhone X logic board is de eerste dubbel-stack raad dat Apple ooit had gemonteerd in een iPhone sinds de oorspronkelijke versie in juni 2007.

iphone x logic board ifixit iphone

Photo Credit: iFixit

 

Het lijkt erop dat Apple is op zijn eigen manier te bewegen evenwijdig aan de Wet van Moore. Echter, de dubbel-stack constructie maakt een raad van bestuur-niveau reparatie heel lastig zijn.

In aanvulling op de slecht ontworpen accu en de kleinere logic board, de gedetailleerde demontage vitrines onderdelen, zoals de A11 Bionic SoC dat heeft 3GB van SK Hynix LPDDR4x RAM, 64GB Toshiba-gemaakt van flash-opslag, draadloos opladen spoel (hieronder te zien) en een Qualcomm modem. De dekking wordt ook beschreven in de TrueDepth camera systeem dat het mogelijk maakt Face ID op de nieuwe iPhone. Het systeem heeft een flood verlichting die ontploffing infrarood (IR) licht op je gezicht, de front-facing camera sensor, IR dot projector, en een aparte IR-sensor van de camera. Al deze delen samen te brengen in een revolutionaire gezichtsherkenning dat gebruik maakt van Apple ‘ s software voor het beveiligen van de hardware. Ook nieuw is een draadloos opladen spoel.

Net als de vorige systeemdemontages, iFixit werd afgesloten met een dekking door het noemen van een repairability score. De iPhone X scores zes van de mogelijke 10 punten in het gebied van de reparatie. De edge-to-edge Super Retina-display kunnen worden vervangen zonder het verwijderen van de TrueDepth systeem. Echter, er zijn kieskeurig kabels die ervoor zorgen dat de bouw complex voor reguliere reparaties. Het glazen paneel aan de achterkant is ook heel moeilijk te vervangen, zoals het bezit van alle onderdelen samen.

iphone x wireless charging coil ifixit iphone

Photo Credit: iFixit