Oppo F5 Eerste Indrukken

0
52

Oppo F5 is de laatste in een (snel) groeiende lijn van betaalbare smartphones aanbieden, groter, zonder rand-schermen, een trend die is gebroken in het ontwerp monotonie van de smartphone-industrie is geplakt met de afgelopen jaren. In feite, Oppo F5 maakt gebruik van het nieuwe ontwerp trend te knijpen een 6-inch monitor met FHD+ resolutie. En met dank het 18:9 aspect ratio, de Oppo telefoon is bijna dezelfde grootte als normale 5.5-inch telefoons, worden langer maar niet breder. We hebben wat tijd door te brengen met dit nieuwe model, voorafgaand aan de officiële lancering, en hier zijn onze Oppo F5 eerste indrukken.

 

Het scherm heeft een dunne randen, en Oppo is het gelukt om het totale gewicht omlaag op 152 gram die zowel goed is voor het vastgrijpen van de telefoon. De kracht en volume knoppen zijn goed te bereiken. Er is een 20-megapixel selfie camera boven het scherm, samen met het volume van het luistergedeelte en de sensoren. De onderkant voorkant is leeg, zoals Oppo maakt gebruik van knoppen op het scherm voor de navigatie.

Oppo F5 rug is gebogen langs de randen, waardoor de telefoon goed in de hand. Onze Goud review unit had zilveren antenne lijnen die dwars over de bovenkant en de onderkant van de telefoon die er leuk uitzien. De primaire camera heeft een 16-megapixel sensor met een f/1.8 diafragma. Het steekt een beetje, maar heeft een metalen ring rond die moet helpen om de lens tegen krassen. Oppo heeft geplaatst van de luidspreker, Micro-USB-poort en 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting aan de onderkant, terwijl de tweede microfoon wordt geplaatst op de top. In de telefoon is een niet-verwijderbare 3200mAh batterij.

Het inschakelen van de telefoon is een MediaTek MT6763T dat is een octa-core processor. Het basis model heeft 4 gb RAM en 32 gb aan opslagruimte, maar het Tegenovergestelde is ook de lancering van een variant met een 6 gb RAM-geheugen aan een hogere prijs. De F5 is een Dual SIM toestel en heeft twee Nano-SIM-slots plus een speciale microSD-kaart slot. Aangezien dit niet een hybride ontwerp, kan u ook uitbreiden opslag zonder in te boeten op de tweede SIM-kaart.

Oppo F5 specifications

In termen van software, de F5 draait op Android 7.1.1 met haar ColorOS V3.2 op de top. De UI is een beetje anders dan de stock Android, maar als u een Oppo telefoon in het verleden moet geen probleem zijn.

We hebben niet te maken met eventuele vertraging, of stotteren tijdens het gebruik van de telefoon, en het voelde heel peppy bij normaal gebruik. Oppo heeft ook van de AI-aangedreven Schoonheid Technologie in de camera-app is dat verbetert selfies genomen met de front-facing 20-megapixel shooter. We hebben gebruik het voor een beetje en we wilden de resultaten van het geleverd.

Na het doorbrengen van wat tijd met de Oppo F5 kunnen we zeggen dat deze telefoon levert een behoorlijke ervaring.Nog steeds, het wordt geconfronteerd met veel concurrentie. Uw beslissing zal komen neer of je prioriteit geven aan kijkt en selfies over al het andere. Stay tuned voor Gadgets 360 voor onze volledige review van de Oppo F5.

Oppo F5 price