Google Pixel 2 XL Review

0
70

Google ‘ s Nexus-apparaten gaf Android-fans de ervaring van een voorraad en UI, in een tijd waarin fabrikanten en vervoerders werden door zware aangepaste skins en bloatware op de apparaten die ze verkocht. De Nexus telefoons gevonden hun deel van de fans door het slaan van een goede balans tussen prijs en prestaties.

Met een basis van loyale gebruikers, al op zijn plaats, Google heeft besloten om te proberen het spelen in de grote competities met de Pixel-serie van vorig jaar. De filosofie van het verstrekken van de beste Android-ervaring bleef, maar de nadruk lag meer op premium-functies en prestaties dan betaalbaarheid. Compromissen die al eerder gemaakt waren verlaten, en met name de oorspronkelijke Pixel Pixel XL had misschien wel de beste camera ‘ s van hun generatie. Deze richting blijft met de Pixel 2 en Pixel 2 XL, maar Google neemt iets ander ontwerp benaderingen rond deze tijd, wat zorgt voor een aantal interessante verschillen tussen de twee.

De Pixel 2 XL is wat we hebben voor het beoordelen van vandaag, en het is groter en mooier van de twee. Het is geprijsd vanaf een steile Rs. 73,000, die zet het recht tegen de Apple iPhone 8 Plus (Review). Natuurlijk, het concurreert ook met andere prioriteiten, waaronder de Samsung Galaxy Note 8 (Review) en LG ‘ s V30 (dat is nog voor de lancering in India).

Het is ook moeilijk te negeren al het slechte op deze telefoon heeft ontvangen sinds het te koop was. We gaan een open geest te houden, ondanks meerdere meldingen van ernstige problemen, en te zien hoe ze daadwerkelijk invloed hebben op onze dag-tot-dag gebruik. We hebben veel door te komen, en potentiële kopers hebben veel om over na te denken alvorens een definitieve beslissing te nemen. Laten we beginnen.

 

Google Pixel 2 XL design-en bouwkwaliteit

De Pixel 2 XL ziet er geweldig uit in het Gewoon Zwart bekleding, maar u kunt het ook verkrijgen in Zwart en Wit, en dat is een stuk meer aandacht trekkend. Google heeft een aluminium unibody behuizing voor de telefoon, maar er is geen manier om te vertellen als je hem vasthoudt, dankzij de coating. Dit heeft zijn voors en tegens. De matte afwerking van het Net Zwarte versie niet aantrekken vingerafdrukken en biedt een goede grip. Plus, het helpt verbergt de antenne bands. Aan de andere kant, we persoonlijk mis het premium gevoel van metalen en glas. De coating leek redelijk bestand tegen krassen in de korte tijd die we hebben gebruikt van de telefoon, dus het zal interessant zijn om te zien hoe het houdt het na een paar maanden van gebruik.

De plaatsing van de volume rocker is ergonomisch als het lijnen mooi tegen uw duim (als je rechtshandig), maar de volume knoppen zijn een beetje een stretch. De SIM-lade is geplaatst aan de linkerkant, en accepteert een enkele Nano-SIM. Er is geen voorziening voor een microSD-kaart, net als bij eerdere Pixel en de Nexus-apparaten. De USB Type-C (USB 3.1, Gen1) poort is geplaatst op de bodem, en is de enige natuurlijke haven.

Deze nieuwe generatie van de Pixels is gedaald de hoofdtelefoon aansluiting, de toetreding tot de lange lijst van recente smartphones die zijn gevolgd in Apple ‘ s voetsporen. Google biedt een Type C tot en met 3.5 mm dongle in de doos, maar geen oordopjes van welke aard ook – we zouden graag een native Type-C headset, gegeven de telefoon prijskaartje. Er zijn stereo luidsprekers aan de voorkant – het volume van het luistergedeelte verdubbelt als een spreker, en er is nog onder het scherm. We hebben zelfs een notificatie LED in de rechterbovenhoek van het scherm.

Google Pixel 2 XL speaker ndtv Google Pixel 2 XL

Krijgen We nu naar het deel dat iedereen in de armen — de display. Google heeft gebruikt LG ‘ s polig technologie, en in feite de Pixel 2 XL is volledig geproduceerd door LG. LG heeft gemaakt van Gorilla Glas 5 met subtiel gebogen randen aan alle zijden. Echter, als je goed kijkt, het scherm zelf eigenlijk niet bend – er zijn grote zwarte randen rondom het vanwege de gebogen glas. De 6-inch paneel voldoet aan de 18:9 aspect ratio en heeft een dichte 1440×2880 pixel resolutie.

Komt naar de problemen die veel gebruikers worden geconfronteerd, ja, we merkten meteen een blauwe tint bij het bekijken van iets op het scherm van een hoek (later meer daarover), en de kleuren heb er dof (de rood-en groentinten meestal). We zijn nog niet in aanraking met de zeer gepubliceerd burn-in probleem nog niet, dus hopelijk ook onze review unit niet beïnvloed. Google heeft inmiddels gereageerd op deze problemen en heeft gezegd dat er een correctie komt via een software-update.

Op papier, in dit scherm belooft 100 procent van de DCI-P3 kleurruimte. De dubbele weergave van kleuren wordt veroorzaakt door het feit dat de Pixel 2 XL beeldscherm is gekalibreerd aan de sRGB kleurbereik, die is gedaan voor een “esthetische” redenen. Eerlijk gezegd, andere dan schokkend op keer, dit is iets wat we kunnen zien onszelf uiteindelijk groeiende gewend zijn. Na een paar dagen, hebben we nauwelijks gemerkt dat het verschil. Video ‘ s zag er prima uit, zo lang we waren niet bezig met een side-by-side vergelijking met een andere telefoon, vooral als de Samsung Galaxy Note 8 en de originele Pixel, die beiden grote schermen.

De komende fix zal gebruikers in staat stellen te kiezen voor een andere kleur profiel, hetgeen moet resulteren in levendige kleuren. De burn-in kwestie is ook aan de orde is en terwijl er nog geen fix is voor de fysieke aard van het scherm, Google UI auto-fade de navigatiebalk uit wanneer niet in gebruik, dus dat het niet de kans om te verbranden in kleur overeenkomen met de bar aan elk apps de kleur van de regeling, en laat de tv de helderheid naar beneden door 50nits. Ondertussen is er een tijdelijke oplossing die er tot Google krijgt zijn zaakjes.

Echter, er lijkt niet te zijn een oplossing om de blauwe tint probleem, volgens Google, dat “inherent in de display hardware”. Hoewel Google zegt dat de blauwe kleur is alleen zichtbaar op scherpe hoeken, dit is niet het geval. Meer dan de saaie kleuren, dit is constant vervelend, vooral als je de Nacht Licht ingeschakeld. Het kantelen van de telefoon zelfs licht in elke richting zorgt ervoor dat de ene helft van het scherm in te schakelen blauw, terwijl de andere helft blijft amber. We denken niet dat Google verdient een gratis pas hier, zelfs met al de lange uitleg het zover heeft kunnen komen. Maakt niet uit welke kant je het ook bekijkt, is de weergave op de Pixel 2 XL is gewoon niet zo goed als die op andere vlaggenschepen.

Google Pixel 2 XL back ndtv Google_Pixel_2_XL

Rond de achterkant van het glas patch is korter, zodat het niet dekken van de vingerafdruk sensor als op de oudere model. De circulaire vingerafdruk sensor kleiner is dit keer ook, maar is net zo snel op verificatie. U kunt het ook gebruiken voor het trekken van het meldingenpaneel omlaag met een veeg naar beneden. De Pixel 2 XL heeft druksensoren op de onderste zijden van toen kneep, trigger Google Assitant. Google noemt dit ActiveEdge, en het is vergelijkbaar met de functie die het introduceerde HTC met de HTC U11 (Review). Vanaf nu kan het alleen worden gebruikt om te bellen Assistent en stilte inkomende gesprekken. U kunt variëren met de intensiteit van de druk die nodig is, zodat u niet per ongeluk triggeren bij het vasthouden van de telefoon of het nemen van het uit je zak.

In de doos krijg je een snel opladen in-adapter, USB Type C Type C datakabel, Quick Switch-adapter, USB-Type C tot en met 3.5 mm adapter, SIM eject tool, garantie bijsluiter, en de quick start guide. De kwaliteit van de accessoires is zeer goed, en ze voelen zich voor de lange termijn.

Google Pixel 2 XL specificaties en kenmerken

Google is gegaan met Qualcomm ‘ s beste huidige SoC, die is de Snapdragon 835. Dit is een octa-core chip die we hebben gezien in de OnePlus 5, Sony Xperia XZ Premium, Nokia 8, Sony Xperia XZ-1, Mi-Mix 2. Samen met het, ook krijg je 4 gb RAM en 64GB of 128GB aan opslagruimte. Andere specificaties zijn 4G met VoLTE, dual-band WI-Fi ac, Bluetooth 5.0, NFC, en connectiviteit met vier satellite systems (GPS, GLONASS, BeiDou en Galileo) voor de locatie gegevens. De sensoren zijn voorzien van een barometer, een hall-sensor, een gyroscoop, kompas, en de gebruikelijke versnellingsmeter en sensor voor omgevingslicht.

De Pixel 2 XL is IP67 gecertificeerd voor stof-en waterbestendigheid, zodat het kan overleven wordt gedoopt in het water. Helaas, de telefoon mist op sommige vlaggenschip-level functies, zoals het draadloos opladen en een HDR-display.

De Pixel 2 XL (en de Pixel 2) debuut van Google ‘ s eerste in-huis-processor (met hulp van Intel), de zogenaamde Visuele Kern, die is een toegewijde processor. Het is inert en wordt geactiveerd na deze telefoons krijgen de aankomende Android 8.1 update. Het belangrijkste doel van Visual Core is toestaan dat apps van derden te profiteren van HDR+ beeld vastleggen en verwerken, dat is momenteel alleen beschikbaar in de Pixel camera-app.

De grote kracht van Google heeft altijd al in de software en de Pixel 2 XL is de nieuwe schip te presenteren. Het loopt vanilla Android 8.0 out-of-the-box, maar er zijn een paar nieuwe toevoegingen aan het homescreen, lockscreen, en launcher. Dankzij de polige paneel, de Pixel 2 XL heeft een always-on-display-functie, die toont u de tijd, datum en ongelezen meldingen. Echter, u niet kunt communiceren met de meldingen op het scherm vergrendelen als u kunt op Samsung ‘ s huidige telefoons.

Google Pixel 2 XL now playing google Pixel 2 XL

Er is ook een Now Playing functie herkent automatisch afspelen van een nummer op de achtergrond en zal u tonen de titel en de artiest aan de onderkant van het scherm. Dit hoeft niet een actieve Internet verbinding als de Pixel 2 XL heeft een database van de song opgeslagen footprints lokaal, dat verschilt per regio en wordt wekelijks bijgewerkt. We probeerden het met populaire engels en Hindi tracks en het werkte goed voor het grootste deel, maar het kon niet herkennen wat nieuwere Bollywood nummers en niet waar er was te veel achtergrond chatter. Over het algemeen lijkt me een mooie functie te hebben, maar is geen vervanging voor dedicated apps als Shazam of SoundHound vooral bij het omgaan met niet-zo-populaire nummers.

Er is ook een nieuwe ‘In een Oogopslag’ – gebied aan de bovenkant van het startscherm, dat geeft u de tijd, weer en andere details, zoals de aankomende afspraken uit uw agenda. Dit kan niet worden verwijderd van het startscherm. Tot nu toe zijn alleen gegevens van uw Google Agenda-app en traffic updates worden weergegeven, maar Google zal de koppeling te maken met meer apps in de komende maanden. De quick search bar is verplaatst naar de onderkant, waar het ‘ s dichter bij je duimen. Hij blijft zitten als je veeg over homescreens, en kan niet worden verwijderd. We vallen van de belangrijkste kenmerken van Oreo bij de lancering, en u kunt er alles over lezen hier.

Google Pixel 2 XL ui Google_Pixel_2_XL

Google Assistant werkt zoals verwacht, en vegen rechts brengt je naar het scherm van Google Nu met relevant nieuws aan u getoond in de vorm van kaarten. Meegeleverde apps van Google ‘ s gebruikelijke suite, plus Allo-en Duo. De interface is glad en snel, maar het voelt een beetje wat te barebones soms. Bijvoorbeeld iets als elementaire als zijnde in staat om aantekeningen te maken van een screenshot zodra u deze hebt gemaakt, wordt niet ondersteund. De Instellingen van de app heeft behoorlijk wat veranderd, en nu, soortgelijke functies zijn gegroepeerd. Sommige opties zijn ook verborgen, zodat de app een eenvoudiger uiterlijk. Gebaren die worden ondersteund zijn voorzien van een dubbel-druk op de power knop om te starten van de camera-app, en een dubbele beweging van de pols vanuit de camera app te schakelen tussen de voorkant en achterkant camera ‘ s. Er zijn ook nieuwe live wallpapers genoemd Levende Universum, die kijken echt cool.

De Pixel 2 XL is ingewijd in een vroege beta van Google Lens, een nieuwe functie die gebruikmaakt van de machine het leren herkennen van objecten, adres, telefoonnummer, etc, van de foto ‘ s die u hebt genomen en geeft u meer informatie over hen. Momenteel is deze functie kan worden gevonden in de app Foto ‘ s in de Pixel 2 en Pixel 2 XL maar het zal worden toegevoegd aan de camera-app en Assistent in de komende maanden. Voor een beta product, het werkt behoorlijk goed. Wanneer u bladeren door uw foto ‘ s, zult u merken dat de Lens pictogram net voordat het pictogram verwijderen. Aan te tikken verschijnt een klein venster in die Lens te zien zal zijn beste schattingen van wat op de foto staat.

Untitled 1 Google_Pixel_2_XL_

In onze ervaring, het werkt goed met adressen en telefoonnummers (op voorwaarde dat ze in focus). Lens correct identificeert de details en biedt u opties om te navigeren naar de plaats of bel het nummer direct in, dat is erg handig. Het slaagde er zelfs in om het herkennen van de soorten van sommige bloemen die we geschoten, een type van de kat, en het model van een auto alleen op basis van zijn profiel. Er waren tijden dat het niet herkennen van objecten of gaf generieke beschrijvingen van hen. Zijn ware potentieel zal worden gerealiseerd zodra de Lens wordt geleverd, aan op de camera waar je in staat zijn om aanvullende informatie over objecten in de voorkant van je, in real-time.

Google Pixel 2 XL prestaties, de camera en de levensduur van de batterij

Net als de vorige Pixel smartphones, prestaties razendsnel is. Er is vrijwel nul lag bij multitasking of het uitvoeren van zware apps. Games draaien soepel en de telefoon niet te heet, zelfs na lange gaming sessies. We getest Asfalt 8: Airborne en GTA: Vice City, die liep vlekkeloos. Het scherm van de touch response is ook prachtig en hoewel het trekt vlekken, ze komen er makkelijk af. Het scherm wordt niet erg helder, maar we hadden geen problemen met het buiten in fel zonlicht.

De geluidskwaliteit is zeer goed en het volume van het luistergedeelte is luid genoeg, zelfs in lawaaierige omgevingen. De Pixel 2 XL werkt goed als een luidspreker. We lijken niet te hebben geen problemen met geluid met onze eenheid, zoals vele anderen hebben gemeld. De kiesfunctie app nu heeft Google Duo-integratie, en zie je een video-pictogram naast de naam van elke persoon. Tikken die direct plaatsen een video-oproep via Google Duo. Snel, u zult ook in staat zijn om over te schakelen van een gesprek naar een video-oproep, midden op de weg.

Google Pixel 2 XL box Google_Pixel_2_XL

18:9-scherm is scherp, en alles ziet er glad. De stereo luidsprekers zijn werk goed doet haar in het scheiden van geluid, maar het volume varieert van app naar app. Bijvoorbeeld, we echt nodig is om het maximale uit het volume bij het bekijken van Netflix geeft zelfs in een relatief rustige kamer, maar de muziek gestreamd via Apple Muziek heel luid. We hoorde geen vervorming op hoge volumes en zelfs al is er geen serieuze bas, het geluid is warm, zonder toevlucht te nemen blikkerig de handtekening die de meeste smartphone-luidsprekers hebben de neiging om te hebben. 4K-video ‘s soepel worden afgespeeld, en u kunt nu gebruik maken van picture-in-picture modus met YouTube-video’ s.

Wij raden de eerste Pixels te veel mensen, puur gebaseerd op de camera kwaliteit, en de Pixel 2 XL is niet anders. De Pixel 2 en Pixel 2 XL hebben precies dezelfde camera configuratie, dat is een één met 12,2-megapixel sensor aan de achterkant en een 8-megapixel, fixed-focus sensor in de voorzijde. De camera aan de achterkant krijgt een verbeterde f/1.8 diafragma en optical stabilisatie (samen met elektronische stabilisatie), die zijn grote verbeteringen ten opzichte van vorig jaar-telefoons. De camera aan de achterkant krijgt ook laser-en dual-pixel autofocus. Scherpstelling is zeer snel onder goede verlichting, en we bijna nooit te tikken om scherp te stellen. Er is ook nauwelijks ontspanvertraging, en foto ‘ s worden opgeslagen bijna onmiddellijk, zelfs met HDR+ ingeschakeld.

Het spreken van HDR+, het is standaard ingeschakeld. Je kan in de instellingen om ofwel uit te schakelen of het activeren van een “HDR+ enhanced” mode, die voegt een beetje vertraging, om foto ‘ s bewerken. Eerlijk gezegd, we vonden geen grote verschil tussen de twee modi. Misschien met de Pixel 2 XL Visuele Core is ingeschakeld, we zien misschien nog beter (en sneller) resultaten in de toekomst.

Tik op om full-sized Google Pixel 2 XL camera monsters

 

De kwaliteit van de foto ‘ s genomen tijdens de dag is vrij goed. Meer dan de upgrade van de hardware in vergelijking met de eerste Pixel, het is Google ‘s software magie die echt helpt in het bereiken van prachtige foto’ s. Details zijn erg goed en de kleur is de nauwkeurigheid van de plek op de meeste van de tijd. Foto ‘ s hebben een neutrale kleur toon dit keer rond, in vergelijking met de eerste Pixel die zwenkte naar de koelere kant. Prestaties bij weinig licht is ook heel goed en hoewel gericht snelheden dip een beetje, het is nog steeds snel. Geluid is goed behandeld, hoewel er sprake is van zichtbare ruis in landschappen genomen bij zeer weinig licht. Aan de andere kant, krijg je een goed dynamisch bereik.

De grote nieuwe toevoeging aan de Pixel 2 XL is de camera-app is een Portret modus. Het werkt gewoon zoals het zou op een dual-camera van de smartphone, alleen hier, het maakt gebruik van de dual pixels in dezelfde sensor te peilen van de diepte achter een onderwerp. Helaas, je kunt niet een voorbeeld van het blur-effect op het scherm als je de foto gaat maken, en je kan het niet aanpassen van de intensiteit daarna. Het duurt ongeveer een seconde of twee voor het effect moet worden toegepast, zodat er een beetje van te lag wanneer u probeert om te controleren foto ‘ s die u zojuist hebt genomen.

In termen van de kwaliteit van de werking van Google ‘ s software en machine learning karbonades echt schitteren hier. De Pixel 2 XL het recht vrij veel elke keer, zelfs bij weinig licht, waar de meeste dual camera-instellingen worstelen of weigeren om te werken. Er worden kleine onvolkomenheden in de vervaging proces, maar dat geldt voor vrijwel alle smartphones met speciale diepte camera ‘ s. Aangezien dit alle software -, Portret-modus werkt zelfs met de voor-8-megapixel camera. De Details zijn zeer goed bij weinig licht, en de huid tinten zijn goed vertegenwoordigd.

Video is een ander gebied dat is verbeterd. Dankzij de combinatie van optische en elektronische stabilisatie, de ‘glanzende’ – effect in de video wanneer je aan het bewegen bent, wordt geëlimineerd. Stabilisatie werkt erg goed bij weinig licht, maar de video kan je een beetje luidruchtig. Er zijn meldingen van gebruikers die problemen met geluid bij het opnemen van video, maar we hadden geen problemen ervaren. In feite zeggen we de microfoons zijn een beetje te gevoelig, dus als je van plan bent op vlogging de wilt u misschien ook een goede afstand tussen u en de camera, zodat uw stem niet te scherp. Opname modi zijn: 1080p bij 120 fps/60fps/30fps; 720p tot 240fps; en 4K bij 30 fps. Video kwaliteit is erg goed in het daglicht, met een sterke details en kleuren. Slow-motion video is ook goed. Wij wensen de Pixel 2 ondersteund 4K bij 60fps, lijkt dit de volgende grote video functie en wordt inmiddels ondersteund door de iPhone 8, Plus-en iPhone-X.

Dit brengt ons tot de camera-app. Het is mogelijk ooit een van de makkelijkste apps te gebruiken, dat is geweldig voor beginners, maar een beetje te beperkt voor power-users. Er is geen handleiding of profi-modus kunt u hier, die we hebben gezien in alle vlaggenschip Android-telefoons al jaren. De enige vorm van manuele controle die je krijgt is de mogelijkheid om de belichting te vergrendelen en focus, en past de belichting en de witbalans. Er is geen optie voor het opnemen van RAW-bestanden of het aanpassen van de sluitertijd, ISO, etc. Je krijgt Beweging Foto ‘ s, wat betekent dat de camera registreert een paar seconden van de video samen met een nog steeds. Andere opnamemodi zijn Panorama, Fotosfeer, Portret, Slow Motion, en Burst modus.

Een voordeel van het hebben van een grote telefoon krijg je een grote batterij. De 3520mAh batterij duurde ons veel meer dan een volledige dag op een enkele lading, die is erg goed. Zwaar gebruik van de camera kan een flinke deuk in de levensduur van de batterij. Onze HD-video-lus-test niet hebben een zeer indrukwekkende runtime als we erin geslaagd om in slechts 12 uur en 43 minuten. Echter, we hebben het gevoel dat dit kan worden naar de polige paneel en de QHD resolutie.

Snel op te laden, werkt heerlijk op de Pixel 2 XL. We noteren een 66 procent te laden in een half uur en 90 procent op in ongeveer een uur, van een lege tank. De meegeleverde adapter heeft een vergelijkbare output specificaties Qualcomm Quick Charge 3.0-gecertificeerde voedingsadapters echter snel op te laden, niet lijkt te werken het probeerden we een derde-partij-lader.


Google Pixel 2 XL in foto ‘ s

Uitspraak

Google kampte met hardware met zijn Nexus-apparaten, maar het is het proberen te veranderen dat met grote strategische investeringen, in de hoop dat het op een dag ga teen-tot-teen met Apple en Samsung. Met al het geleerde van de eerste twee Pixel generaties, misschien wel de Pixel 3 zou de perfecte Android-apparaat iedereen hoopt voor (u weet wel, de derde keer is scheepsrecht). Maar dat is in de toekomst, en vandaag hebben we te maken met een telefoon die kosten Rs. 73.000 en heeft gezien meer problemen binnen een paar weken na de release dan de meeste telefoons te zien in hun gehele levenscyclus. Toegegeven, veel van deze problemen kunnen worden opgelost met software patches, en we zijn zeker dat Google werkt aan hen de klok rond, maar de ervaring moet worden op een bepaald niveau vanaf het begin.

Het display is zeker sub-standaard – er zijn geen twee manieren over. De doffe kleuren moet snel opgelost worden, maar de blauwe kleur je zou kunnen ergeren voortdurend – dat is het zeker gedaan met ons. Als u vindt dat u niet kunt leven zonder pittige kleuren, dan raden wij aan te kiezen voor de iPhone X, iPhone, 8, Plus of de Samsung Galaxy Note 8 plaats.

Nu, op naar de goede dingen. Als het om grote scherm telefoons gaan, de Pixel 2 XL is één van de betere die we hebben geleefd met de, voornamelijk door het ergonomische ontwerp. Het is niet zo opvallend als sommige andere vlaggenschepen, maar de ingetogen uitstraling zal hebben op zijn eigen aandeel van de deelnemers. De no-nonsense Android ervaring misschien een beetje te saai voor sommigen, maar u bent gegarandeerd van een tijdige software updates en security patches, die Android Oem ‘ s niet altijd prioriteiten stellen. Dan is er nog de camera, die in staat is een aantal verbluffende staaltjes zelfs met één enkele lens.

De Pixel 2 XL voelt duur in India als je bedenkt dat het verkoopt voor $849 in de VS (ongeveer Rs. 55,200). In het kielzog van al deze problemen die zijn opgedoken, Google is nu het aanbieden van een garantie van twee jaar voor zowel de Pixel 2 apparaten, die hier van toepassing is. Echter, dit is niet een internationale garantie, zoals deze door Google bevestigd, en is nog steeds beperkt tot het land waar u de telefoon gekocht.

Als u niet wilt dat om een kans te nemen met de Pixel 2 XL (en we je niet kwalijk), de Pixel 2 zou kunnen zijn een betere keuze. Het heeft minder meldingen dan zijn grotere broer en je verliest de 18:9-scherm, maar het is ook minder duur terwijl het aanbieden van de beste camera ‘ s, hardware en software als de XL. Stay tuned voor onze review van de Pixel 2.