Hearthstone Kobolds en Catacomben, Nieuwe Dungeon Run Modus Aangekondigd

0
53

BlizzCon 2017 zag Blizzard kondigt Kobolds en de Catacomben, een nieuwe uitbreiding van Hearthstone. Met Kobolds en Catacomben, kunnen spelers Azeroth verkennen de diepste kerkers en het verzamelen van 135 nieuwe kaarten. De uitbreiding brengt Dungeon Run, een nieuwe single-player modus van het spel te Hearthstone.

Dungeon Run maakt van een standaard spel van Hearthstone in een fantasie dungeon crawl, niet teveel afwijkt van om malafide houdt, zoals FTL en Asura. Je start met beginnende dek van een categorie van uw keuze en het gezicht van een serie van steeds sterkere vijanden, willekeurig geselecteerd uit een grote pool van unieke bazen.

Als je vooruitgang, en je zult het versterken van uw decks met kaarten geplunderd van verslagen bazen, waaronder enkele bijzonder krachtige schatten exclusief voor Dungeon Runs. Het verliezen van een enkel gevecht resultaten aan het einde van je Dungeon Run.

Hearthstone: Kobolds en Catacomben release datum is December voor Windows en Mac, Pc, iOS-en Android-apparaten, en zelfs Windows Mobile tablets en smartphones. Ja, Windows. Dat is geen typefout.

U kunt de pre-purchase Kobolds en Catacomben kaart packs in een speciale 50-pack bundel voor een $50 prijs en ontvangt u een speciale in-game jewel bezet “Voor de Schat!” – kaart gratis.

In aanvulling op deze, Blizzard kondigde ook een nieuwe kaart en de held voor Overwatch samen met StarCraft 2 gaat free-to-play en een nieuwe uitbreiding voor World of Warcraft, genaamd de Strijd voor Azeroth.

Openbaarmaking: Blizzard sponsorde de correspondent vlucht en hotel voor BlizzCon 2017.