iPhone X Starten, WhatsApp Storing, Paytm Inbox, en Meer: Uw 360 Dagelijks

0
48

iPhone X omzet in India begon vandaag om 6 uur plaatselijke tijd, met lange rijen voor de Apple-resellers in Delhi-NCR, Mumbai en andere grote steden. Mensen stonden in de rij buiten de winkels uur voor de verkoop gestart om hun handen te krijgen op de nieuwe Apple-telefoon, maar het aanbod is de verwachting dat op korte vraag. iPhone X pre-orders begon afgelopen vrijdag, en de mensen die het vooraf boeken van de handset moet het vandaag ontvangen, met een Zuid-Delhi retailer te zeggen dat anderen kunnen vergeten het krijgen van deze voor ten minste de komende 3-4 dagen. Voor degenen die zich niet bewust, dit is de eerste golf van de iPhone X beschikbaarheid wereldwijd; de iPhone X prijs in India voor het 64-gb en 256 gb varianten is Rs. 89,000 en Rs. 1,02,000, respectievelijk.

Een teardown van de nieuwe Apple-vlaggenschip door iFixit is gebleken dat de smartphone heeft een twee-cel batterij en een L-vormige batterij; de gecombineerde capaciteit is 2716mAh. Een ander opvallend punt is dat de raad van de logica van de handset is 70 procent kleiner dan die van de iPhone 8 Plus. De handset packs ook 3GB SK Hynix LPDDR4x RAM, draadloos opladen spoel, Qualcomm modem. De handset kreeg zes van de 10 in repairability van iFixit.

 

WhatsApp lijdt wereldwijde uitval van de dienst
Populaire messaging app WhatsApp getroffen door een stroomstoring waar gebruikers over de hele wereld, wat leidt tot #whatsappdown steeds een trending hashtag in verschillende landen. Volgens Omlaag Detector, India (met name de westelijke regio ‘ s), Zuid-Oost-Azië en Europa werden zwaar getroffen, terwijl er werden een paar rapporten van de stroomstoring zuid-Amerika, Afrika, Rusland en Australië. De WhatsApp storing begon om 1 uur IST en service terug door 3pm IST, hoewel gebruikers kregen een foutmelding ondanks dat kunnen versturen/ ontvangen teksten.

Paytm lanceert inbox, een messaging-platform
Paytm is gestart met een messaging-platform genaamd Inbox, compleet met de mogelijkheid om te herinneren aan berichten, een dag na WhatsApp uitgerold het verwijderen van berichten verzonden aan al haar gebruikers. Als WhatsApp en andere messaging apps, Paytm Postvak in kunt delen gebruikers teksten, foto ‘s, video’ s en live-locatie. Voorlopig is de functie alleen beschikbaar is op het Android-app, met ondersteuning voor iOS binnenkort. Gebruikers zullen ook in staat zijn om het verzenden en ontvangen van geld, met contacten in de gesprekken. De Paytm Inbox chats zijn beveiligd met end-to-end encryptie.

OnePlus 5 krijgt OxygenOS 4.5.14 update
OnePlus 5 is begonnen met het ontvangen van de OxygenOS 4.5.14 update brengt een patch voor het WPA2 KRACK kwetsbaarheid die zet Wi-Fi-apparaten op risico van de gegevens toegang door onbevoegden. De update wordt geleidelijk uitgerold, introduceert ook optimalisaties in het gebruik van de batterij en de GPS-nauwkeurigheid, evenals bug fixes. Voor India op basis van de gebruikers van OnePlus 5, de update brengt ook ondersteuning voor Airtel VoLTE netwerk.

Boek tot 12 kaartjes bij IRCTC over het koppelen van Aadhaar
Aadhaar geverifieerd IRCTC gebruikers nu in staat om het boek maximaal 12 kaarten in een maand, tot een maximum van zes tot voor kort. Dit is een poging van de Indiase Spoorwegen voor meer passagiers om hun Aadhaar KYC proces gedaan, wat gedaan kan worden onder het tabblad Mijn Profiel. wanneer een gebruiker is ingelogd. Wanneer een gebruiker die is nog te koppelen hun Aadhaar probeert om tickets van meer dan zes passagiers gevraagd om de link van hun eigen en een van de passagiers’ UIDAI-nummer via het KYC proces.

Twitter zegt Trump account gedeactiveerd door de vertrekkende werknemer
Twitter heeft gezegd dat een ontevreden werknemer, die werd verlaten van het bedrijf op donderdag uitgeschakeld in de account van de AMERIKAANSE President Donald Trump. De @realdonaldtrump Twitter-account “per ongeluk is uitgeschakeld als gevolg van een menselijke fout door een Twitter-medewerker”, aldus het bedrijf. Trump ‘ s rekening was vastgesteld voor een totaal van 11 minuten, en heeft ertoe geleid dat het bedrijf voor het uitvoeren van een volledige interne evaluatie en de te nemen stappen om te zorgen dat zoiets niet weer gebeurt.

Enkele Pixel 2 eenheden naar verluidt wordt geleverd zonder OS
Google Pixel 2 problemen niet lijken te eindigen op elk moment snel. De laatste is dat meerdere Reddit gebruikers posten op de voorpagina van het Internet dat de Pixel 2 XL eenheden kregen ze blijkbaar kwam zonder een besturingssysteem is geïnstalleerd. Deze gebruikers werden begroet met het volgende bericht: “Kunt u niet vinden geldig besturingssysteem. Het apparaat wil niet starten.” Google is naar verluidt het vervangen van de Pixel 2 XL-eenheden die werden geleverd zonder Android.

Asus Pegasus 4S met 18:9-display, 4030mAh batterij gelanceerd
Asus heeft ook lid van de liga van merken aanbieden van smartphones met schermen met 18:9 beeldverhouding met de lancering van de Pegasus 4S. De display van het bedieningspaneel maatregelen 5.7 inch HD+ (720x1440px) resolutie en 2.5 D gebogen glas design. Een ander hoogtepunt van de Asus Pegasus 4S is de 4030mAh accu; het zal komen in twee varianten, een met 3 GB RAM en 32 gb opslag, en een andere met 4GB RAM en 64GB opslag. Andere belangrijke functies zijn Android-7.0 Nougat OS, 8-megapixel front-camera, twee 16-megapixel + 8-megapixel achter camera ‘ s, 4G VoLTE ondersteuning en fingerprint-sensor aan de achterzijde. De smartphone is de prijs en de beschikbaarheid details zijn nog niet onthuld zo ver.

Xiaomi maakt grote winsten als Q3 smartphone zendingen kruis 373 miljoen
De Xiaomi juggernaut niet lijkt te vertragen elk moment snel, zoals een onderzoek van IDC research opmerking geplaatst van het bedrijf op een vijfde positie in de wereldwijde smartphone-markt. Het Chinese merk de sterkste winst in het vierde kwartaal, en een verdubbeling van de zendingen naar 27,6 miljoen. Samsung was natuurlijk op de eerste plek met 83,3 miljoen verkochte eenheden, met Apple tweede op 46,7 miljoen. De derde en vierde posities werden ingenomen door Huawei en Oppo, met 39,1 miljoen en 30,7 miljoen smartphones verscheept, respectievelijk. Hoewel smartphone zendingen steeg 2,7 procent in de juli-September periode, IDC toegevoegd die buiten de top 5, voor andere smartphone-merken blijven worstelen.

Openbaarmaking: Paytm het moederbedrijf van One97 is een investeerder in Gadgets 360.