Overwatch Lead Engineer op Battle Royale Modus en de Angst van Teleportatie

0
58

Op BlizzCon 2017, populaire held shooter Overwatch kreeg een nieuwe rol voor u spelen als – Moira – evenals een nieuwe map genaamd BlizzardWorld. Terwijl de updates zoals deze zijn par voor de cursus gegeven Blizzard ‘ s aandacht te Overwatch, het maakte ons afvragen wat de technische consequenties van dergelijke bewegingen zijn om een spel dat is het ontvangen van regelmatige updates sinds haar oprichting. Gadgets 360 sprak Tim Ford, hoofdingenieur van Overwatch bij Blizzard om meer te weten.

“Als er één ding dat altijd bang van mij als het gaat om nieuwe personages, [het] is teleportatie,” aldus Ford. “Moira niet precies te teleporteren. Ze draait zich onzichtbaar en dan gaat zij. Dat is geweldig. Sombra teleporteert. D. Va technisch teleporteert omdat ze roept een mech krijgt. Tracer teleporteert. De helden geven ons het meeste verdriet [als ze gevoelig voor storingen en exploits die breken het spel]. Bij de lancering Reaper gaf ons zo veel verdriet, omdat hij teleporteert. Dus mijn eerste instinct als het gaat om nieuwe helden is: ‘Kunnen ze teleporteren? Nee? Koel. Hoeveel benen heeft zij?'”

“Dit zijn een aantal van de zorgen. Orisa bijvoorbeeld is een viervoetig [uitdagende] omdat we nog niet gedaan geen animatie systemen voor viervoeters nog, dus dat gaat een tech-zorg zijn er,” Ford legt.

In termen van tech, Overwatch maakt geen gebruik van een third-party game-engine zoals Unreal of Eenheid. In plaats daarvan gebruikt het een set van aangepaste instrumenten die zijn ontwikkeld bij Blizzard. Ford licht werpen op het Overzicht van de motor.

“Het is een eigen aangepaste engine, het spel is in C++, onze tools zijn C++ en C#,” zegt hij. “We hebben een zeer deskundig team die zijn blootgesteld aan niet alleen een stuk van eigen motoren binnen Blizzard, maar ook uit de kast motoren die beschikbaar zijn voor de sector in het algemeen dus wij staan op de schouders van reuzen als we een motor voor een spel als Overwatch.”

“We waren in staat om lessen uit de manier zoals Quake Wereld, een aantal van de oudste online spelletjes, via Bron [engine games], door middel van een hele hoop andere technologieën, zelfs het lezen white papers van de teams achter Stammen”, zegt hij.

Overwatch BlizzardWorld 000 png jpgcopy overwatch_blizzworld

BlizzardWorld is één van de nieuwe maps komt naar Overzicht begin volgend jaar.

Met Overwatch wordt niet op de PS4, Xbox Één en Windows PC, het is één van de zeldzame Blizzard games die niet op de Mac. Het is vreemd, gezien het feit dat elke andere Blizzard titel begunstigd heeft Apple de lijn van computers. Ford heeft uitgelegd waarom Overwatch zal niet worden waardoor het aan de Mac.

“We hebben geen plannen van het geven van deze game op de Mac,” aldus Ford. “Er zijn verschillende technologische beslissingen die Apple heeft gemaakt, dat maakte het een beetje moeilijk voor ons om de vrijlating van Overzicht in de manier waarop we willen dat het verbruikt, en dat is waarom we niet nagestreefd.”

Op het onderwerp van platform beslissingen te nemen, brachten we hoe de Xbox Één versie van Overwatch heeft meer prestaties vergeleken met de PS4 ‘s trofeeën – Sony’ s antwoord op de prestaties.

“Ik kan niet geven u de specifieke details, ik kan me niet herinneren van de bovenkant van mijn hoofd”, zegt hij. “Maar ik weet wel dat ze te maken hebben met de verschillende regels en afspraken die elk van de console fabrikanten hebben met betrekking tot de trofeeën en achievements te spreken. Ja, dat is alles wat ik kan zeggen in het detail.”

Het gesprek verplaatst naar Overzicht van de netcode. Ondanks het feit dat een online multiplayer game, het is perfect speelbaar voor ons zelfs via 3G-en 4G-verbindingen, het gebruik van onze telefoons als hotspots. Ford vertelt ons dat het werd ontdekt in het begin op ontwikkeling, als was hij een vriend op bezoek in Noord-Carolina, en kon geen verbinding maken met het Wifi-netwerk.

“Wanneer ik verbonden te zijn met Wi-Fi op het hele Internet zou gaan naar beneden voor het hele huis,” zegt hij. “Ik heb geprobeerd tethering uit mijn telefoon en gespeeld in North Carolina aansluiten op servers in LA via mijn mobiele telefoon en het werkte geweldig. Ik was online spelen online met Phil Orwig, één van onze netto-code engineers en ik vertelde hem: ‘ik ben aan het spelen op een mobiele telefoon nu, het spel loopt fantastisch, dit is naar het werk gaan’ we hadden die werken jaar geleden heel vroeg. Ik zou hebben om te spelen non-stop voor een week rechte zelfs dicht bij onze grens van 2GB.”

Overwatch BlizzardWorld 001 png jpgcopy overwatch_blizzworld

BlizzardWorld heeft callbacks naar andere Blizzard-games zoals StarCraft.

Dit zou betekenen dat als Blizzard besloten om Overwatch naar de Nintendo Schakelaar, de netto-code zou niet de beperkende factor zijn. Ford antwoordde bevestigend.

“Geen plannen om het te brengen op de Schakelaar. Hoewel netcode zou niet het probleem”, zegt hij.

Met games als Playerunknown de Slagvelden en Fortnite hebben populariseerde het Battle Royale genre, we hadden om te vragen of Blizzard had plannen om iets dergelijks te Overwatch.

“Dat zou echt leuk. Wij zijn zeker van fantaseren wat Battle Royale zou zijn als in de Overwatch universum. Maar we hebben niets aan te kondigen als van nu. Het is cool om te zien genres als die pick-up stoom en echt zien hoe industrieën reageren op een nieuw genre, zoals het geval kan zijn,” zegt hij, dan hints op de mogelijke technische beperkingen.

“Dat is een factor [het netto-code] als je praat over de games op die schaal, dat is absoluut een factor. Het is zeker een spannende opdracht voor mij als een ingenieur die werkte op het spel architectuur en de netto-code voor het oplossen van dat probleem. Overwatch als de dag van vandaag werkt met 12 spelers.”

Tot slot vroegen we als Blizzard had plannen om te migreren PS4 en Xbox Een Overzicht van spelers om de volgende generatie van consoles. Hij liet ons met dit.

“We willen proberen om het juiste te doen door de spelers onder de beperkingen van de eerste partij platforms dat is het beste antwoord dat ik kan geven. Het is te speculatief op dit punt. Een richtinggevende waarde voor ons, dat doet echt goed is het goede doen door de spelers.”

Openbaarmaking: Blizzard sponsorde de correspondent vlucht en hotel voor BlizzCon 2017.