World of Warcraft: Strijd om Azeroth te zien op BlizzCon 2017

0
60

World of Warcraft: Battle for Azeroth is de volgende uitbreiding van Blizzard langdurige massively multiplayer online role-playing game (MMORPG). Aangekondigd op BlizzCon 2017, het reignites de rivaliteit tussen de Wereld van Warcraft twee belangrijkste facties, de Horde en de Alliance.

De strijd voor Azeroth vindt plaats na de gebeurtenissen van de laatste uitbreiding, Legioen. Als een nieuw tijdperk van oorlog begint, de helden van Azeroth moet vermeld op een gevaarlijke reis op zoek naar nieuwe bondgenoten, race te vorderen middelen in te zetten om het tij van oorlog en strijd op verschillende fronten om te bepalen welke kant zal leiden Azeroth in de onzekere toekomst.

“Het Conflict is in het hart van de Warcraft saga, en in de Strijd voor Azeroth, de spanningen die zijn sudderen voor een lange tijd escaleren in all-out oorlog,” zei Mike Morhaime, CEO en mede-oprichter van Blizzard Entertainment. “World of Warcraft-spelers zijn zeer gepassioneerd over de personages en de facties, identificeren ze zich met het spel, en deze uitbreiding zal ze trotser dan ooit dat zij hun trouw aan de Horde of de Alliance.”

World of Warcraft: Battle for Azeroth beschikt over meerdere warfronts, nieuwe koninkrijken om te verkennen, de geallieerde races aan te werven, alsook de mogelijkheid om pas je wapens en armour met nieuwe krachten en eigenschappen. Geen release datum is aangekondigd gewoon nog niet.

Openbaarmaking: Blizzard sponsorde de correspondent vlucht en hotel voor BlizzCon 2017.