BlizzCon 2017: World of Warcraft Classic Aangekondigd

0
62

Op BlizzCon 2017, Blizzard World of Warcraft Classic. Dit is de vanille-versie van World of Warcraft. Wat dit betekent is, de fans zullen in staat zijn om te spelen World of Warcraft als het oorspronkelijk op de markt gebracht, voorafgaand aan de vele updates en veranderingen in de gameplay. Er zijn een aantal derde-partij vanille-servers in het verleden dat Blizzard heeft afgesloten en World of Warcraft Klassieke lijkt te zijn van de manier waarop het bedrijf van de catering aan de vele fans die willen dat de oude school ervaring.

Geen release datum of op de tijdlijn heeft gekregen voor de World of Warcraft Klassieke anders dan Blizzard zegt dat het ‘ s wordt gewerkt.

Ook Blizzard aangekondigd de Strijd van Azeroth een nieuwe uitbreiding voor World of Warcraft, die gelekt voorafgaand via een Nieuw-Zeelandse octrooiaanvragen.

“Het Conflict is in het hart van de Warcraft saga, en in de Strijd voor Azeroth, de spanningen die zijn sudderen voor een lange tijd escaleren in all-out oorlog,” zei Mike Morhaime, CEO en mede-oprichter van Blizzard Entertainment zei in een voorbereide verklaring. “World of Warcraft-spelers zijn zeer gepassioneerd over de personages en de facties, identificeren ze zich met het spel, en deze uitbreiding zal ze trotser dan ooit dat zij hun trouw aan de Horde of de Alliance.”

Openbaarmaking: Blizzard sponsorde de correspondent vlucht en hotel voor BlizzCon 2017.