Need for Speed Terugverdientijd Prestaties van uw PC Review

0
61

De volgende Need for Speed-game – NFS Terugverdientijd – van de zweedse studio Ghost Games is bijna hier, met de wereldwijde lancering gepland voor vrijdag, November 10. Maar net als met de andere titels van EA is het aanbieden van vroegtijdige toegang tot de toegewijde gebruikers: mensen met een EA-Toegang op Xbox Één en de Oorsprong van de Toegang op de PC. NFS Terugverdientijd is sinds donderdag voor abonnees van deze twee diensten, en het komt tot een Deluxe Editie pre-orders op dinsdag 7 November.

Ontwikkeld met Frostbite 3, de laatste NFS neemt een verhaal-based benadering, net als zijn voorganger, hoewel de cut-scenes zijn niet ‘live-action’. Het volgt de drie belangrijkste personages – Tyler Morgan, Sean McAlister, en Jessica Miller – als ze het op tegen Het Huis, de uitspraak onderwereld kartel van Fortune Valley, die is rechtstreeks geïnspireerd door Las Vegas en de omliggende woestijn van Nevada. Een van de schurken, Lina Navarro, wordt gespeeld door De Uitgestrektheid acteur Dominique Kipper.

NFS Terugverdientijd Release Datum, Grootte van de Download, Auto-Lijst, de systeemvereisten en Meer

Elk van deze racers is een unieke set vaardigheden die van pas komen voor de Fast and Furious-type actie set-stukken die dicteren NFS Terugverdientijd is de single-player campagne. U zal worden uitgevoerd door de politie en het kartel handhavers, terwijl indruk maken op andere racers voor een plek in de ultieme evenement. En wat komt als een opluchting, je kunt spelen offline zonder een Internet verbinding in tegenstelling tot 2015 opnieuw opstarten.

Dat is genoeg over het spel. Laten we aan de slag om hoe NFS Terugverdientijd uitvoert op de PC, over wat je nodig hebt en wat je kan verwachten.

NFS Terugverdientijd systeem vereisten

Minimale eisen voor 720p bij 30 fps met Lage preset):

 • BESTURINGSSYSTEEM: 64-bit Windows 7 of later
 • CPU: Intel i3 6300 @ 3.8 GHz / AMD FX-8150 @ 3.6 GHz
 • RAM-GEHEUGEN: 6 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 750 Ti / GTX 1050, of equivalent
 • Internet: 192 Kbps of sneller

Aanbevolen vereisten (voor 1080p bij 60 fps met Hoge preset):

 • BESTURINGSSYSTEEM: 64-bits Windows-10 of later
 • CPU: Intel i5 4690K @ 3.5 GHz / AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
 • RAM-GEHEUGEN: 8GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 1060, of equivalent
 • Internet: 512 Kbps of sneller

Buiten dat, moet u 30 GB vrije ruimte op de vaste schijf om het spel te installeren. Er is geen fysieke release voor NFS Terugverdientijd gegeven EA ‘ s staande beleid, dus u bent op zoek naar een te downloaden formaat van 24,5 GB.

Hier is wat we getest op:

 • BESTURINGSSYSTEEM: 64-bits Windows-10
 • CPU: Intel Core i7-4770 @ 3.4 GHz
 • RAM-GEHEUGEN: 16GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB
 • Internet: 30 Mbps

NFS Terugverdientijd PC grafisch stuurprogramma ‘ s
Voordat u begint met het spelen van de nieuwe NFS, krijgen de Nvidia GeForce Spel Klaar Driver 388.13, uitgebracht op 30 oktober, die Nvidia zegt is geoptimaliseerd voor Need for Speed Terugverdientijd. Moet u helpen iets betere framerates en de kwaliteit van uw grafische kaart. Helaas, de Terugverdientijd is geen onderdeel van Nvidia ‘ s ondersteund titels lijst nog niet, dus dan zie je het niet laten zien op de GeForce Experience home pagina.

NFS Terugverdientijd PC grafische instellingen
Gelukkig, Ghost Games is gebouwd in een Auto-grafische instelling optie binnen Terugverdientijd, dus hoeft u niet te doen trial en error om erachter te komen wat het beste werkt met uw PC rig. Als je vind dat je wenst te dingen aanpassen handmatig, zult u worden gepresenteerd met een dozijn keuzes te starten: Textuur Kwaliteit, Texture Filtering, Post-Proces Kwaliteit, Schaduw Kwaliteit, Ambient Occlusion, Effecten Detail, Geometrie Detail, Anti-Aliasing, het Terrein van Kwaliteit en Vegetatie Detail.

Terugverdientijd lijkt ook ondersteuning van elke vorm van resolutie onder de zon, en het heeft ook ondersteuning voor Nvidia ‘ s Dynamische Super Resolutie (DSR), waarmee u boost beeldkwaliteit door de opbouw van de game op een hogere resolutie dan die van je scherm moedertaal, en dan de neerwaartse bijstelling van het voor hogere kwaliteit. Dit kwam in belangrijk tijdens onze test.

NFS Terugverdientijd van de PC-prestaties

Voor het grootste deel, NFS Terugverdientijd liep soepel op onze test-systeem, het uitvoeren van meer dan 75fps op onze native resolutie van 1920×1200 met Ultra detail instelling. Dat was logisch, gezien onze PC was iets boven de aanbevolen specificatie van EA.

Dat gezegd hebbende, er was merkbaar micro-stotteren tijdens hoge actie-sequenties, of wanneer de games schakelt tussen zijn weergegeven in real-time cut-scenes en het overdragen van de controle terug aan de speler. Het zou niet van invloed zijn op de race op een andere manier, maar het heeft invloed op de ervaring. Er waren geen problemen tijdens de lange stukken van de open world racing, voor wat het waard is.

Dacht dat We dat zouden we druk verder met Nvidia ‘ s DSR-functie. Het duwen van de resolutie in de buurt-4K, de frame-rate werd neergehaald op een onbespeelbaar 25fps, dus moesten we naar beneden brengen van de grafische kwaliteit aan de Lage preset te mager speelbaar 35-40fps.

De dingen waren veel beter op de 2x DSR factor voorzijde – dat wil zeggen de resolutie van 2715×1697 – waar we waren in staat om in de buurt van 60 fps op High detail ingesteld. Dit toont aan dat de Terugverdientijd is goed geoptimaliseerd voor het grootste deel, uitgaande van een enigszins boven de aanbevolen rig was in staat om punch veel hoger dan EA ‘ s officiële woord.

Een 4K screenshot van NFS Terugverdientijd, genomen in Snapshot-modus (Tik op om de volledige versie)

 

NFS Terugverdientijd PC grafische kwaliteit
Zelfs op de Ultra-preset, Terugverdientijd niet het niveau van detail dat we hebben gezien in andere spellen, zoals Forza 7 en Forza Horizon 3. Hoewel de auto ‘ s er realistisch, vol met het lichaam beschadigen, reflecties en lens flares, ze zijn niet zo indrukwekkend als de eerder genoemde Microsoft-titels. De kleuren hebben niet dezelfde pop, hoewel sommige van die omlaag naar de Geest Games’ keuze meer realistisch.

Video game fotografie liefhebbers teleurgesteld te weten dat er geen Nvidia Ansel ondersteuning voor NFS Terugverdientijd, maar je kunt een in-game snapshot-modus die pauzeert het spel, verbergt de GUI rommel, en kun je de camera bewegen zoals u wenst. U kan zelfs van toepassing zijn Instagram-stijl filters, en spelen met diverse camera-instellingen te maken zoals vele wallpapers als u dat wenst.

De Terugverdientijd snapshot functie is een ander aspect waar Nvidia ‘ s DSR helpt, als je geen behoefte aan een 4K scherm voor het maken van een 4K-scherm.

NFS Terugverdientijd PC-controles
Hoewel EA raadt het gebruik van een controller met NFS Terugverdientijd, toetsenbord ondersteuning wordt geboden, ook op de PC versie. Het toetsenbord controles goed werken zonder enige moeite, en je kunt eenvoudig opnieuw binden de sleutels die niet past bij uw playstyle. Een ding dat stoorde ons was dat de pauze-knop – om het in-game menu – Tabblad is standaard in plaats van Esc.

Een ander probleem met het menu is dat de muis niet beschikbaar als invoer, zodat het navigeren op het instellingen scherm is een hele opgave op het toetsenbord, meer dus met het ontbreken van een visuele cues om te schakelen van schermen.

NFS Terugverdientijd PC multiplayer
Het is nog vroeg dag, het spel is nog niet eens uit tot 10 November. Maar uit de weinige tijd die we doorgebracht met de multiplayer op de PC, NFS Terugverdientijd niet geven ons eventuele problemen met matchmaking. NFS is getroffen door een grote daling in de kwaliteit recente iteraties, maar het lijkt erop dat de gemeenschap is nog steeds sterk. De kwaliteit van de wedstrijden zal natuurlijk afhangen van hoe stabiel uw Internetverbinding: de ping (packet loss etc.

Moet je kopen NFS Terugverdientijd op de PC?
Voor racefans met PC wordt hun enige platform van keuze, een nieuwe NFS titel is een verleidelijke prospect. Meer bepaald hoe Forza 7 overspoeld met pesten micro-transacties. We hebben een volledige review binnenkort uit, maar als u geweest bent op zoek naar een nieuwe arcade racer, de Terugverdientijd is de moeite waard een schot. Dat is de veronderstelling dat je al klaar bent Forza Horizon 3, die is beter op alle fronten.

De vraagprijs van Rs. 3,499 kan een afschrikkende werking, dus de beste manier om erachter te komen is om over de Herkomst van de Toegang voor Rs. 315 een maand, en de 10 uur het geeft je een keuze maken. Als je uiteindelijk koopt, krijg je 10 procent korting op uw aankoop.

Natuurlijk, als multiplayer zaken meer aan u, rekening met het feit dat de race-games hebben de neiging om een grotere install base op de PS4 en Xbox. En gezien het ontbreken van cross-play, kunt u misschien beter kiezen voor consoles.