Overwatch om Nieuwe Held Moira, Nieuwe BlizzardWorld Kaart Snel

0
54

Team-based shooter Overzicht krijgt BlizzardWorld, een nieuwe kaart. Aangekondigd op BlizzCon 2017,de BlizzardWorld kaart bevat thema ‘ s en locaties uit het verleden Blizzard games zoals Diablo 3 en Hearthstone. Overwatch is Jeff Kaplan zei: het is een hybride kaart – met beide assault en lading elementen.

In aanvulling op deze, Kaplan bleek ook Moira — een nieuwe held. Ze is een steun genezer teken dat kan ook uitdelen van een verrassend bedrag van de schade en heeft een vermogen genaamd Vervagen zodat voor extra mobiliteit. In termen van Overwatch overlevering was zij een deel van Reaper ‘ s Black Watch en heeft een geschiedenis met Talon – een Overzicht van de andere facties.

Geen release datum voor BlizzardWorld of Moira heeft geopenbaard gewoon nog niet. In plaats daarvan, Kaplan zei dat ze zal beschikbaar zijn in het spel van de public test realm snel en moet speelbaar voor alle begin volgend jaar.

Bovendien, Blizzard bleek uit een nieuwe geanimeerde filmische voor Reinhardt, een van de meer populaire tank heroes, met de focus op zijn achtergrond en zijn redenen voor deelname Overwatch.

Afgezien van de onlangs gesloten Halloween evenement, Blizzard eerder toegevoegde Doomfist een offensieve klasse karakter, de toetreding tot de wil van Tracer, Soldaat 76, en de Maaier. Zijn aanvallen zijn dichtbij met een handschoen aan zijn rechterhand waarmee hij stoot door schilden en kan brand shotgun shells van zijn linker hand. Zijn ultieme mogelijkheid, Meteor Strike introduceert hem in de lucht en loopt vast in de grond voor maximale schade.

Openbaarmaking: Blizzard sponsorde de correspondent vlucht en hotel voor BlizzCon 2017.