WhatsApp Verwijderen voor Iedereen, Redmi Y1, Oppo F5, en Meer Nieuws Deze Week

0
58

Na een lange tijd in de geruchtenmolen, messaging platform WhatsApp eindelijk begonnen met het uitrollen van de langverwachte bericht intrekken/ delete functie de afgelopen week. Deze week de functie, de zogenaamde Verwijderen voor Iedereen, is nu beschikbaar voor alle WhatsApp-gebruikers. U kunt een bericht selecteren en verwijderen, en wanneer je dat doet, heb je de optie om het te verwijderen, voor iedereen in de chat.

WhatsApp verwijderen voor iedereen was al beschikbaar voor gebruikers selecteert, werkt zowel in de groepsgesprekken en persoonlijke gesprekken, en kunt u het bericht wilt verwijderen niet alleen van uw telefoon, maar ook op de apparaten van de andere gebruikers in het gesprek. Er is één beperking, en dat is dat het bericht moet worden verwijderd binnen zeven minuten, of het gaat om een verblijf zichtbaar voor anderen. Ook, wanneer u een bericht verwijdert, is het niet geheel verdwijnen – in plaats daarvan, het is vervangen door de tekst “Dit bericht is verwijderd”.

WhatsApp Status, Instagram Verhalen Nu op meer Dan 300 Miljoen Dagelijkse Actieve Gebruikers

 

Dat was een van de beste verhalen van deze week in tech, maar er was veel meer dat gebeurde ook, met inbegrip van verschillende telefoon lanceert. In India, één van de hoogtepunten was de lancering van de Xiaomi Redmi Y1 (eerste indrukken), en ook de Redmi Y1 Lite. De nieuwe Y-serie van Xiaomi zijn “jeugd gericht”, dat is een andere manier om te zeggen dat deze zijn onderdeel van de groeiende golf van selfie-telefoons. De Redmi Y1 is beschikbaar bij Rs. 8,999 en Rs. 10,999 voor de 3 GB/ 32 gb en 4GB/ 64BG RAM en opslag varianten, terwijl de Y1 Lite is verkrijgbaar bij Rs. 6,999 en wordt geleverd met 2 gb RAM en 16 gb opslag.

Afgezien van de RAM en opslag, het belangrijkste verschil tussen de twee nieuwe Xiaomi telefoons is het van camera – waar de Redmi Y1 Lite heeft een 5-megapixel camera aan de voorkant, de Redmi Y1 heeft een 13-megapixel camera en LED selfie-licht, en sport Verfraaien met een 3.0-modus die werkt aan de verbetering van selfies. De toestellen zijn beschikbaar via Amazon India en Mi.com en ook de offline winkels. Dit was ook de eerste keer dat Xiaomi heeft geleid tot een beroemdheid te steunen in hun telefoons, en op de introductie-evenement, het aangekondigde film star Katrina Kaif als brand ambassador, een teken van hoe het draaien in een mainstream merk.

Xiaomi Redmi Y1 Lite vs XIaomi Redmi Opmerking 5A

 

Naast de introductie van de telefoons, Xiaomi ook aangekondigd dat de wereldwijde beschikbaarheid van MIUI en met 9, die wordt uitgerold naar India. De Redmi Noot 4, Mi, MIX 2, en de Mi Max 2 krijgt de update eerste, en andere telefoons door het einde van de maand. Het is geduwd om het merendeel van de telefoons in de line-up, inclusief de Mi 2 gelanceerd in 2012. Het belooft snellere laadtijden, split-screen, en andere functies, zoals lock-scherm snelkoppelingen en een verbeterde melding schaduw, en nog veel meer.

Redmi Y1 Lite vs Redmi Y1: Wat is het Verschil?

Aan het begin van de week, het bedrijf kondigde ook een Mi Max 2 verlaging van de prijzen; de grote gescreend telefoon begint nu aan Rs. 13,999 voor de 32GB variant en Rs. 14,999 voor het 64-gb model, een Rs. 1,000 prijs snijden. Bij de lancering van de telefoon is verkrijgbaar met een Rs. De 2.000 korting, maar kort verkocht bij volledige prijs voor deze nieuwe prijs te snijden.

Oppo ook gestart met een nieuwe selfie-gericht smartphone in India, de Oppo F5 (eerste indrukken). Deze komt een week nadat de telefoon voor de lancering in de Filippijnen. De telefoon is een online-exclusief voor Flipkart en de prijs begint bij Rs. 19,990. Het bevat ook een AI-aangedreven “verfraaiing” – functie voor selfies.

Er is een 20-megapixel camera aan de voorkant, en een 16-megapixel achter camera met een dubbele LED-flitser. De telefoon heeft een 6-inch 18:9 “volledig scherm” – display met dunne bezels, met een resolutie van 1080×2160 pixels. De Oppo F5 heeft 4 gb RAM en 32 gb opslag (er is ook een 6 GB/ 64 GB variant kost Rs. 24,990), en het packs een octa-core processor, en een 3200mAh batterij.

Oppo F5 Eerste Indrukken

Ook kregen We de wereldwijde lancering van de Nokia 2, de instap-smartphone van HMD Global. Interessant is dat, hoewel de telefoon werd gelanceerd in India, de prijs hier is nog niet geopenbaard – het bedrijf zei dat het dragen van een globale gemiddelde prijs van EUR 99 (ongeveer Rs. 7,500), en zal beschikbaar zijn medio November.

Op de specs voorkant, de telefoon heeft een 5-inch HD-scherm, een 1,3 GHz quad-core processor, en een grote 4100mAh batterij. Er is een 5-megapixel camera aan de voorkant en een 8-megapixel camera achteraan. Echter, het is de verpakking slechts 1GB RAM en 8GB opslag, die zet het op de rug-voet in vergelijking met sommige van de concurrentie in dezelfde prijsklasse. De vennootschap is echter van overtuigd dat door optimalisatie, kan het afleveren van een concurrerende ervaring.

Hoe Nokia 2 Streeft naar het Bieden van ‘Geweldige Ervaring’ Ondanks Haar Bescheiden Specificaties

Ondertussen is de iPhone X gingen op de verkoop van deze week, in India en in andere landen. De telefoon van de 256 GB variant kost Rs. 1,02,000, waardoor het de meest dure “mainstream” telefoon die we tot nu toe hebben gezien, afgezien van de diverse luxe apparatuur. Dat gezegd hebbende, hoewel het niet duidelijk is hoe veel iPhone-X-eenheden werden verkocht in India, enorme drukte opgesteld voor het in vele delen van de wereld, waaronder India, in tegenstelling tot de relatief dunne drukte voor de iPhone 8 en iPhone 8 Plus.

Als de iPhone X is de meest dure telefoon nu al is, dan zijn naaste concurrent van de Google-Pixel 2 duo, met de Google Pixel 2 XL beginnen bij Rs. 73,000, en de 128 GB variant kost Rs. 82,000. Pre-orders voor de telefoons begonnen vorige week, en zowel Google telefoons zijn nu ook beschikbaar in India.

 

Er waren een paar andere interessante lanceert deze week. Voor een, Oppo gestart met twee telefoons in China. Het onthulde de Oppo R11s en Oppo R11s Plus, geprijsd op CNY 2.999 ligt, en CNY 3,699 of ongeveer Rs. 30.000 en Rs. De 36.000, respectievelijk. Het bedrijf zegt dat de toestellen hebben een scherm-to body ratio van 85 procent, en 1080×2160 pixel toont. Beide worden aangedreven door de nieuwe Snapdragon 600 SoC, en dual-de camera aan de achterkant, en een 20-megapixel camera aan de voorkant.

Beide telefoons zijn ook uitgerust met 64GB opslag, maar de Oppo R11s heeft 4 gb RAM, terwijl de Oppo R11s Plus heeft 6GB; er is een verschil tussen de grootte van het scherm, met de Oppo R11s komt naar 6.01-inch terwijl de Oppo R11s Plus is 6.43-inch. Als gevolg, er is ook een verschil in capaciteit van de batterij met de Oppo R11s verpakking een 3205mAh batterij, terwijl de grotere telefoon heeft een capaciteit van 4000mAh.

Google Pixel 2 XL Review

 

Ondertussen is gaming bedrijf Razer, die verworven Nextbit in januari, is gekomen met zijn eigen gaming-gericht smartphone, genaamd de Razer Telefoon. De telefoon werd gelanceerd op $699 of ongeveer Rs. 45.000 euro en het heeft een 120Hz scherm voor zero-lag tijdens het spelen van games. Het heeft ook een front-facing speakers met een THX-gecertificeerde DAC, en een 12-megapixel dual camera ‘ s op de achterzijde. De Razer Telefoon wordt aangedreven door een Snapdragon 835 processor en een 4000mAh-batterij.

Het 5.70-inch display werkt op een QHD-resolutie (1440×2560 pixels) en een 8-megapixel camera aan de voorkant, samen met 64GB opslag en 8GB RAM. De telefoon ondersteunt ook het Snel Opladen van 4+, en ondersteunt Dolby Atmos, en ondersteunt microSD-kaarten van maximaal 2 TB.

Hoe de Saaie TV Remote mee Vorm van de Netflix-UI voor het Grote Scherm

 

HTC bleek ook twee nieuwe toestellen, de HTC U11+ en HTC U11 Leven. De HTC U11+ beschikt over een edge-to-edge display, terwijl de meer budget gerichte HTC U11 Leven zal Android Een buiten de VS. De HTC U11+ kost EUR 799 (ongeveer Rs. De 60.000), terwijl de HTC U11 Leven is geprijsd op $349 (ongeveer Rs. Van 23.000), en hoewel de HTC U11+ is te starten in alleen geselecteerde markten, het is reeds vermeld op de India-site, dus verwacht hier binnenkort.

HTC U11+ Was naar Verluidt de ‘Muskie’ op de Plank liggen voor LG-en-klare Pixel 2 XL

De HTC U11+ zal ook een “samendrukbare” 6-inch QHD display, 4GB RAM en 64GB opslag, een 2,45 GHz octa-core processor en een 8-megapixel front en een 12-megapixel camera achter, samen met een 3930mAh batterij. De HTC U11 Leven aan de andere kant heeft een 5,2 inch full-HD display, 3 GB RAM en 32 gb opslagruimte, een octa-core processor, 16-megapixel camera voor en achter, en een 2600mAh accu.

 

Er waren een paar van de andere telefoon gelanceerd in India. We kregen de Eer Holly 4 Plus met Snapdragon 435 SoC, geprijsd op Rs. 13,999. De telefoon is een offline-exclusieve, en heeft een 5,5-inch HD-scherm, 3 GB RAM, 32 GB opslag, een 1,4 GHz quad-core processor, 8-megapixel en een 12-megapixel camera voor en achter, en 4000mAh-batterij. De tweede start was van de Karbonn K9 Smart Selfie telefoon, die heeft een 8-megapixel camera aan de voorkant, geprijsd op Rs. 4,890. Zoals de naam al doet vermoeden, de 4G-VoLTE ingeschakeld de telefoon is gericht op selfies, en wordt geleverd met een slimme beauty-modus voor selfies.

In ander nieuws, Paytm nam een wending in de richting van berichten, de lancering van een functie genaamd Paytm Inbox. Het is een volwaardige chat-platform gebakken in de Paytm app, vooruit te lopen op WhatsApp ‘ s toetreding tot de betalingen ruimte, als de laatste kijkt toe te voegen functies voor zakelijke en UPI betalingen integratie. Beide bedrijven lijken te worden geleid naar dezelfde plek, maar van het tegenovergestelde richtingen.

 

In een aanhoudende trend van Lite apps voor het Android, nu hebben we de Amazon Kindle Lite Beta-app voor Android, beschikbaar in India. Het gebruikt minder dan 2MB ofon uw apparaat en is ontworpen om te werken met 2G-netwerken. De interface is nog steeds goed bruikbaar, hoewel sommige functies zijn beperkt, zodat het werk op low-end hardware. Dit omvat X-Ray, Flashcards, Populaire Hoogtepunten en een paar functies, en maatwerk zoals het lettertype en de display bedieningsknoppen ontbreken ook in deze versie van de app.

En Flipkart de UPI app PhonePe nam dingen offline, met de lancering van een rekenmachine die dienst doet als smart-POS-terminal voor de betalingen. In de demo, het is aangetoond dat de winkelier kunt de prijzen van de afzonderlijke items en de totale het wetsvoorstel, net als op een normale rekenmachine, en druk vervolgens op de knop a om in te gaan in de koppelingsmodus. Het wordt aangesloten op de PhonePe app op je smartphone via Bluetooth low energy, en vervolgens kunt u het bedrag en de betaling (hetzij met behulp van UPI, of enige andere wijze van betaling) op welk punt de winkelier ontvangt een bevestiging op het POS. Dit betekent dat de winkelier niet hebt een actieve Internetverbinding nodig voor het accepteren van een digitale betaling.

Het waren de hoogtepunten voor dit week – of er is iets anders dat je denkt dat mensen moeten weten, laat het ons en de andere lezers weten via de comments.

Openbaarmaking: Paytm het moederbedrijf van One97 is een investeerder in Gadgets 360.