Dit Is de reden Waarom Overwatch Is het Niet Komt naar de Mac

0
50

Overwatch is de eerste game van Blizzard te raken consoles hetzelfde moment was alleen beschikbaar op Windows-PC. Het is ook de enige game van het bedrijf die niet op de Mac. En het lijkt erop dat Overzicht zal komen op Apple ‘ s lijn van computers.

“We hebben geen plannen te maken voor het geven van deze game op de Mac. Er zijn verschillende technologische beslissingen die Apple heeft gemaakt, dat maakte het een beetje moeilijk voor ons om de vrijlating van Overzicht in de manier waarop we willen dat het verbruikt, en dat is waarom we niet nagestreefd,” zei Tim Ford, Lead Engineer op Overwatch bij Blizzard te Gadgets 360 aan de zijlijn van BlizzCon 2017.

Helaas, Ford weigerde te werken aan zijn opmerkingen als deze wordt ingedrukt. Zijn opmerkingen zijn interessant, vooral als je bedenkt Overwatch, Game Director Jeff Kaplan had naar verluidt al eerder zei dat het bedrijf is “open-minded” om de game naar de Mac.

“Ik zal niet zeggen dat het definitieve…dat zullen we nooit op de Mac. Wij zijn open minded te zijn, we moeten gewoon de prioriteiten van ons ontwikkelproces om op een lijn met de mogelijkheden van het platform om het werkelijkheid te laten worden,” Kaplan zei in antwoord op de zoekopdracht van een gebruiker terug in Mei 2017.

Toch hebben we gevraagd Apple voor commentaar en update van dit verhaal als we horen van de vennootschap.

Dit was niet het enige stuk van nieuws met betrekking Overzicht van BlizzCon 2017. Het spel krijgt een nieuwe held in Moira evenals een nieuwe map genaamd BlizzWorld. We spraken ook met Ford in de lengte over de technische kant van het brengen van Overzicht te leven.

Openbaarmaking: Blizzard sponsorde de correspondent vlucht en hotel voor BlizzCon 2017.