Nokia 5 3GB RAM Variant Gelanceerd in India: de Prijs, de Specificaties, Meer

0
57

Na de lancering van de Nokia 5 in India in juni, en dan eindelijk beschikbaar te maken om te kopen in augustus, HMD Wereldwijd op maandag aangekondigd een nieuwe 3GB RAM variant van de smartphone voor het land. Om te herinneren aan de oorspronkelijke variant aanbevolen 2 gb RAM, en is geprijsd op Rs. 12,499. Het bedrijf maakte onlangs de krantenkoppen in het land met de wereldwijde lancering van de Nokia 2 hier. De goedkoopste Android smartphone van HMD Wereldwijde nog, de Nokia 2 beschikbaar zal zijn om te kopen in India, vanaf medio November, aldus het bedrijf.

Nokia 5 3GB RAM variant prijs in India, beschikbaarheid

Nokia 5 3GB RAM variant prijs in India is Rs. 13,499 (‘beste koop’ de prijs). De smartphone zal beschikbaar zijn uitsluitend op Flipkart voor één week, te beginnen op dinsdag 7 November. De online retailer is momenteel een opsomming van een Jio-Nokia Aanvullende Gegevens bieden op de smartphone, veelbelovende 5GB extra 4G data op elk opladen van Rs. 309 of hoger, beperkt tot 10 laadt tot 31 augustus 2018.

Na deze online periode van exclusiviteit, op 14 November, de Nokia 5 zal te koop zijn via select verkooppunten in het hele land. De variant zal worden gevuld in Mat Zwart en Gehard Blauwe kleur, HMD Global zei in een verklaring per e-mail. Op te roepen, het origineel had gelanceerd in Koper en Zilver kleuren bovendien.

Nokia 5 3GB RAM variant specificaties

Afgezien van de RAM, de Nokia 5 3GB RAM variant is identiek aan de originele 2GB RAM-model. Vernieuwen op de Nokia-5 specificaties, de dual-SIM (Nano) smartphone draait Android 7.1.1 Nougat out-of-the-box met een beloofde upgrade naar Android Oreo. Het sport-een 5.2-inch HD (720×1280 pixels) IPS LCD display met een afgerond, 2.5 D gebogen Corning Gorilla Glass bescherming. Het wordt aangedreven door een octa-core Qualcomm Snapdragon 430 SoC in combinatie met 3 gb LPDDR3 RAM.

De Nokia-5 draagt een 13-megapixel camera achter met PDAF, een f/2.0 diafragma, en dual-tone flash. Op de voorkant en heeft een 8-megapixel autofocus camera met een f/2.0 diafragma en een 84-graden gezichtsveld. Het wordt geleverd met 16 gb ingebouwde opslag is uit te breiden via microSD-kaart (tot 128 gb).

Connectiviteit opties op de Nokia-5 zijn 4G-VoLTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth v4.1, FM-radio met RDS, GPS/ A-GPS, Micro-USB-OTG, en een 3,5 mm audio jack. Sensoren aan boord, zoals de accelerometer, ambient light sensor, digitaal kompas, gyroscoop, en bewegingssensor. Het wordt aangedreven door een 3000mAh batterij is niet verwisselbaar, en maatregelen 149.7×72.5×8.05 exclusief de camera bump – die het inneemt om 8.55 mm.