OnePlus 5T Prijs, Nokia 5 3GB RAM Variant, en Meer: Uw 360 Dagelijks

0
88

OnePlus 5T launch event zal worden gehouden in New York City, volgens een teaser gedeeld door de vennootschap via haar Twitter-account. Echter, de introductiedatum is nog niet geopenbaard, maar toch. CEO Pete Lau bleek dat de aankomende smartphone zal worden geprijsd onder CNY 4,000 (ongeveer Rs. 39,000 of $600), terwijl het beantwoorden van een reactie op een Weibo-post; de uiteindelijke prijs kan gaan noorden van Rs. De 40.000 te wijten aan invoerrechten en andere heffingen.

De OnePlus 5T, die kan lijken op Oppo R11s, had zijn specificaties gelekt opnieuw, deze keer via een GFXBench vermelding dat liet de 6-inch display met 18:9 aspect ratio. Interessant is dat OnePlus ook getweet van een afbeelding met OnePlus 5 geplaatst boven op zijn opvolger, de suggestie dat het nieuwe model zal een groter display in dezelfde form factor dank de bezel-less-display.

Laten we een kijkje nemen naar wat nieuws in de technologie ruimte vandaag:

 

Nokia-5 de variant met 3 gb RAM-geheugen gelanceerd in India
Een nieuw Nokia-5 de variant met 3 gb aan RAM-geheugen is gelanceerd in India, een upgrade van het oorspronkelijke model met 2 gb systeemgeheugen. De smartphone is geprijsd op Rs. 13,499 en zullen uitsluitend beschikbaar zijn via Flipkart voor een week, te beginnen op 7 November. De e-tailer is het aanbieden van 50 gb aan extra Jio 4G-gegevens met de telefoon, waardoor de gebruikers 5 GB gratis data op elk opladen van Rs. 309 of boven; het aanbod loopt uit op 31 augustus 2018. Na 14 November de Nokia 5 3GB RAM variant zal beschikbaar zijn voor aankoop via de offline winkels.

De Nokia handset zal komen in Getemperd Blauw en Mat Zwart kleuren, en de overige functies blijven hetzelfde als dat van het origineel, inclusief de 5.2-inch HD-scherm, Android 7.1.1 Nougat software, Snapdragon 430 chipset, 16GB interne opslag, dual-SIM functionaliteit, 13-megapixel camera achter, 8-megapixel front camera, microSD-kaart ondersteuning voor maximaal 128 GB, en 3000mAh batterij.

Airtel updates Rs. 349 plan aan te bieden 1.5 GB data per dag
Airtel heeft een update van de Rs. 349 plan dat aangeboden 1GB van high-speed data per dag te geven consumenten 1.5 GB data dagelijks tegen dezelfde prijs en in een poging te verslaan Jio. Andere details van de prepaid pack, zoals de 28-dagen-geldigheid, gebundeld bellen en SMS ‘ en, blijven dezelfde als voorheen. Airtel ook gestart met een nieuwe Rs. 448 plan dat biedt 1 gb 3G/ 4G data per dag, onbeperkt bellen, de 3.000 sms ‘ en en gratis uitgaande oproepen bij roaming-voor 70 dagen. Natuurlijk, de ‘unlimited’ – gesprekken zijn eigenlijk begrensd op 250 minuten per dag en 1000 minuten per week, buiten die de gebruiker zal in rekening worden gebracht.

Idee lanceerde ook een plan met 1GB dagelijkse gegevens toewijzing van vandaag, een prijs van Rs. 357. Het plan wordt geleverd met 100 sms ‘ jes, onbeperkt bellen in het hele land en de geldigheidsduur van 28 dagen. De telco heeft ook gestart met de Rs. 498 plan met 1GB data per dag en onbeperkt bellen in de Delhi-NCR cirkel.

Flipkart biedt kortingen op de Samsung smartphones
De Samsung Mobiele telefoons Fest is terug op Flipkart, met aanbiedingen op de smartphone van de Zuid-koreaanse merk voor tot en met woensdag. De Samsung Galaxy Max is verkrijgbaar bij Rs. 14,900 (Rs. De 2.000 korting) in de verkoop, de Galaxy On5 bij Rs. 6,490 (Rs. Van 2.500, – uit), Galaxy On7 bij Rs. 6,990 (Rs. 1,500 uit), en de Galaxy Op Nxt bij Rs. 13,900 (flatscreen Rs. De 4.000 korting), er wordt onder andere ingegaan.De Samsung Galaxy S7 is beschikbaar bij Rs. 29,990 na een forse korting van Rs. 16,010, terwijl de huidige vlaggenschepen Galaxy S8 en Galaxy S8+ komen met de aanbiedingen van up-to-Rs. De 20.000.

Nokia 2 gaat over pre-orders in Rusland
In andere Nokia nieuws, de onlangs onthulde Nokia 2 is nu voor pre-orders in Rusland op RUB 7,990 (ongeveer Rs. 8,800). Dit is de eerste markt waar de pre-boekingen voor de entry-level handset zijn live gegaan; het zal gaan over de verkoop wereldwijd rond half November, had het bedrijf onthuld bij de introductie-evenement in India. Nokia 2 prijs in zowel India als de pre-order en release data blijven een mysterie als van nu. De handset heeft een gemiddelde prijs van EUR 99 (ongeveer Rs. 7,500), en heeft een 5-inch HD-display, Android 7.1.1 Nougat OS, quad-core Snapdragon-212-chipset, 1 gb RAM, 8 GB interne opslag, microSD-ondersteuning, een 8-megapixel camera achter, 5-megapixel camera aan de voorkant en 4100mAh batterij.

iPhone X scherm kunnen last hebben van burn-in, Apple waarschuwt
Apple heeft een speciale pagina support (ondersteuning voor de iPhone X kopers voor detail is de grote visuele veranderingen die ze ervaart met de nieuwe OLED-paneel. Onder de problemen in verband met OLED-schermen beschreven op de pagina zijn burn-in en kleur shift op bepaalde gezichtshoeken. Echter, het bedrijf zegt dat het heeft gewerkt aan ervoor te zorgen dat de effecten van OLED-burn-in zijn geminimaliseerd op de Super Retina-display. Apple raadt aan om gebruik te maken van auto-brightness-instellingen uit te breiden het bekijken van het leven van de iPhone X op het scherm.

Xiaomi zegt 70 miljoen smartphones verscheept zo ver in 2017
Xiaomi CEO en oprichter Lei Juni heeft aangekondigd dat het bedrijf heeft geleverd 70 miljoen smartphones tot nu toe dit jaar. Het bedrijf beweert te hebben geleverd 10 miljoen eenheden in zowel September en oktober. Niet met het oog op de bal, Xiaomi heeft zich tot doel gesteld om het schip 100 miljoen smartphones in 2018. Volgens marktonderzoeksbureau Contrapunt, Xiaomi heeft zich de snelst groeiende smartphone bedrijf in de wereld, met 81 procent jaar-op-jaar groei. Het bedrijf zegt dat het Chinese merk verkocht 28 miljoen toestellen over de hele wereld in de juli-September kwartaal en heeft in het nauw gedreven 7 procent van de markt.

Broadcom biedt om te kopen van Qualcomm voor $103 miljard
Chipmaker Broadcom zegt het heeft aangeboden te koop smartphone chipmaker Qualcomm voor $70 per aandeel of $130 miljard in contanten en aandelen. Als Qualcomm accepteert het aanbod, de deal zou de grootste in de technologie-industrie de geschiedenis. De $70 per aandeel vertegenwoordigt een 27,6 procent premie over het bedrijf slotkoers van $54.84 op donderdag. De aandeelhouders ontvangen 60 dollar in cash en $10 in Broadcom aandelen. Met inbegrip van Qualcomm voor de schulden van de deal zou kosten Broadcom $130 miljard euro, het bedrijf zegt.

Reliance Communications om te stoppen met spraakoproepen
Reliance Communications zal stoppen met het aanbieden van voice call service van 1 December heeft gegeven, en die klanten de tijd tot 31 December tot de haven uit zijn netwerk. Het bedrijf is van plan om alleen 4G-data dienst te zijn, heeft de consument na 1 December. Reliance Communications biedt momenteel 2G en 4G-diensten in Andhra Pradesh, Haryana, Maharashtra, TOT het Oosten en het Westen, Tamil Nadu, Karnataka en Kerala kringen. Het zal ook een upgrade van het CDMA-netwerk van Sistema Shyam Wet op de Ltd. (SSTL) te bieden 4G in Delhi, Rajasthan, UP-West, Tamil Nadu, Kerala, Karnataka, West-Bengalen, Gujarat en Kolkata.

Panasonic Eluga A4 met 5000mAh batterij gelanceerd in India
Panasonic lanceert met de Eluga A4-smartphone met 5000mAh batterij bij Rs. 12,490 in om op de wil van Xiaomi Redmi Opmerking 4 en Lenovo K8 Plus. De smartphone is al beschikbaar voor aankoop via geautoriseerde Panasonic retailers in het land. De nieuwe Eluga A4 sport een 5.2-inch HD-scherm met een afgerond, 2.5 D gebogen glas design en draait op Android 7.0 Nougat software met de AI op basis van Arbo virtuele assistent. Het wordt aangedreven door een 1.25 GHz quad-core MediaTek chipset, ondersteund door 3 gb RAM-geheugen en wordt geleverd met 32 GB interne opslag en een microSD-kaart ondersteuning voor maximaal 128 GB. Op de achterzijde zit een 13-megapixel camera aan de voorkant, terwijl een 5-megapixel sensor zit aan de voorkant.

India in de top van landen in de ransomware risico, aldus Sophos
Netwerken en endpoint security bedrijf Sophos heeft gerangschikt India in de top zeven landen met een hoog risico van ransomware aanvallen in een nieuw rapport. Het bedrijf zegt terwijl ransomware vooral getroffen Windows-gebruikers tot vorig jaar gemerkt dat de aanvallen steeds meer platform-agnostisch in 2017. Android heeft zich ontpopt als een nieuwe favoriet van cybercriminelen, al moet worden opgemerkt dat de ransomware is vooral ontdekt van niet-Google-Play-marktplaatsen. Maar ondanks apps in Google Play wordt grotendeels veilig is tegen dergelijke aanvallen, ransomware op Android steeg met bijna elke maand van dit jaar.